Nižji strošek električne energije za ogrevanje

Kako zmanjšati stroške električne energije za ogrevanje?

Preberite kako lahko prihranite pri stroških električne energije vezanih na ogrevanje. Naj vam naša priporočila preidejo v navado, saj boste z njimi z lahkoto prihranili vsak mesec.

Izognite se porabi električne energije, kadar ni nikogar doma

Kadar ni nikogar doma ni nobenega razloga, da bi prostore ogrevali z polno močjo. Grelnik moči 1000W lahko stane tudi več kot 10 centov/uro, v kolikor ga boste pustili prižganega na maksimum. V obdobjih, ko so vaši prostori prazni izkoristite prednosti Glamox grelnikov in jih popolnoma izklopite, ali pa pustite ogrevanje vklopljeno na znižani temperaturi. Če ogrevate celotno stavbo lahko s tem preprostim ukrepom prihranite tudi več 10 € na mesec.

WiFi aplikacija Glamox

Glamox-ovi novi liniji grelnikov H40 in H60 imata možnost uporabe WiFi termostat z integrirano brezžično povezavo. Grelnike lahko nadzirate in upravljate prek aplikacije Glamox Heating WiFi na vašem pametnem telefonu ali tablici. Z uporabo pred nastavljenega tedenskega programa v aplikaciji lahko hitro nastavite reden program, ki bo samodejno reguliral temperaturo tudi po vašem odhodu od doma. Aplikacija vam bo z omogočanjem vklopa/izklopa zagotovo omogočila prihranek električne energije in stroškov ogrevanja.

Dnevno in nočno znižanje temperature

Vsi grelniki Glamox (z uporabo digitalnega ali WiFi termostata) imajo možnost nastavitve dnevnega in nočnega znižanja temperature. Nastavitve vam omogočajo, da znižate temperaturo v prostoru, ko ste že na toplem v postelji ali čez dan, ko ste odsotni. V kolikor se želite zbuditi v topel prostor vam najsodobnejši Glamox termostati omogočajo, da enostavno nastavitev vklop želene temperature preden vstanete.

Obstaja več dobrih razlogov za varčevanje z električno energijo kot je samo prihranek denarja. Varovanje našega okolja in zdrava notranja klima sta prav tako odvisni od zmanjšanja porabe električne energije, zato z nakupom izdelkov Glamox podpirate modro porabo energije – vsi izdelki so namreč izdelani skladno z ECO Regulativo in primerni za primarno ogrevanje vaših prostorov.