Krog iVigo EPK PRO

Električni grelniki VIGO PRO so naprave, ki porabljeno električno energijo s 100% učinkovitostjo pretvorijo v toploto. Namestitev naprave je preprosta – priložene samostoječe konzole enostavno namestite na napravo, z dodano ročko pa lahko grelnik enostavno prenašate med prostori, ali pa grelnik s priloženimi stenskimi konzolami namestite na steno.

Električni grelniki VIGO PRO zagotavljajo udobno in varno ogrevanje domov, poslovnih prostorov, pisarn, trgovin, bolnic, šol, počitniških hiš, poletnih rezidenc in montažnih objektov, saj z razponom izdelkov predstavljajo rešitev ogrevanja skladno z vašimi potrebami.

Grelniki VIGO PRO omogočajo uporabniku prilagojene dnevne in tedenske nastavitve ogrevanja, s svojimi številnimi funkcijami pa skrbijo za zdravo, udobno, trajno in energetsko učinkovito ogrevanje. Funkcije prilagodljivega zagona, zaznavanja odprtih vrat in oken ter zaznavanja prisotnosti, ki so vgrajene v grelnike, zagotavljajo optimalno porabo električne energije, z indikatorji porabe električne energije pa lahko uporabnik sam preveri kakšna je bila poraba le-te.

Odprtina za izhod toplote se nahaja na zgornjem delu sprednje stranice – namenjena je usmerjanju toplote proti sredini prostora. Takšna namestitev zmanjšuje možnost nabiranja prahu neposredno nad grelnim elementom.

  • VIGO EPK PRO

    169,00 249,00 
Foto izdelki Vigo EPK PRO - prenosni električni radiator
Vigo EPK PRO Foto 2

PRENOSNI / STENSKI ELEKTRIČNI RADIATOR
Edini konvekcijski radiator z integrirano ročko za prenašanje med prostori. Uporabnik ima možnost montaže na steno ali kot prostostoječi grelnik na nogicah. Konzola za stensko montažo in nogice so v ceni izdelka.

GRELNI ELEMENT
Grelni element oblike X je izdelan iz površinsko obdelanega aluminija. Oblika grelnega elementa omogoča večjo površino elementa in edinstveno porazdelitev toplote, kar zmanjša površinsko temperaturo. Zaradi oblike grelnega elementa, ki omogoča nizko površinsko temperaturo, VIGO grelniki zagotavljajo čistejše notranje okolje.

DIGITALNI PRO TERMOSTAT
Želeno dnevno in tedensko temperaturo lahko enostavno prilagajate z digitalnim termostatom. V trenutku, ko temperatura v prostoru doseže nastavljeno temperaturo grelnika, naprava prekine porabo električne energije. Digitalni termostat zagotavlja nizko porabo energije s porabo le zahtevane količine električne energije.

VARNOSTNE FUNKCIJE
VIGO grelniki imajo vgrajeno varnostno funkcijo, ki preprečuje pregrevanje grelnega elementa. Dodatna varnostna funkcija grelnika je vezana na blokado toplega zraka, v primeru, da so zgornje odprtine prekrite z kakšnim predmetom – v tem primeru termostat zazna blokado in prekine delovanje grelnika.

OTROŠKA VARNOSTNA ZAŠČITA
Otroška varnostna zaščita preprečuje nepooblaščeno ali nedovoljeno uporabo gumbov na termostatu in zagotavlja varno uporabo, še posebej v domovih z malimi otroci.

SENZOR ZAZNAVANJA PRISOTNOSTI
Da bi lahko nadzirali porabo električne energije in se izognili nepotrebnim izgubam energije, se lahko grelnik samodejno izklopi, ko v prostoru ne zazna gibanja.

SENZOR ZAZNAVANJA ODPRTIH OKEN in VRAT
Odpiranje oken in vrat bistveno zniža temperaturo v prostoru, tudi če je grelnik vklopljen. Ko so vrata ali okna odprta, izklopite nadzor porabe električne energije in se izognite izgubi energije.

PRILAGODLJIV ZAGON 
Funkcija prilagodljivega zagona omogoča, da se grelnik začne predčasno segrevati v obdobju, ki se spreminja, glede na razliko med temperaturo v prostoru in nastavljeno temperaturo. S to funkcijo je zagotovljeno, da bo ob želenem času temperatura v prostoru točno takšna kot želite.

IZHOD TOPLOTE
VIGO grelniki ustvarjajo toploto z ogrevanjem hladnega zraka, ki se zadržuje ob tleh in prehaja skozi reže v grelni element. Zrak se skozi naravni proces kroženja dvigne do grelnega elementa, ki ga segreje, kar povzroči, da se zrak dvigne in potuje skozi zgornje odprtine grelnika v prostor – kar predstavlja ustvarjanje naravne toplote. Zgornje odprtine za izhod toplote so oblikovane tako, da omogočajo zdravo in učinkovito ogrevanje, prav tako pa tovrstno ogrevanje ne povzroča prahu in saj.

REŠITEV OGREVANJA ZA ALERGIKE IN ASTMATIKE
Aluminijasti grelni element v VIGO grelnikih je zasnovan tako, da površinska temperatura ne preseže 225°C – to je temperatura izgorevanja prahu. Površina grelnega elementa je zaradi njegove oblike večja, kar omogoča nizko temperaturo grelnega elementa in posledično preprečuje izgorevanje prahu in nastanek slabih vonjav. Izdelek je zaradi teh lastnosti priporočljivo ogrevanje tako za osebe z alergijami kot tudi za astmatike.

NADZOR PORABE ELEKTRIČNE ENERGIJE
Grelnik omogoča, da preverite čas (v urah), ko je grelni element deloval (porabljeno energijo preračunajte po formuli: prikazana vrednost v urah x moč grelnika (kW/uro)).

PROGRAMIRANJE TERMOSTATA
Digitalni termostat omogoča nastavitev ogrevanja, kjer lahko nastavitve prilagajate na dnevni in tedenski ravni, skladno s svojimi potrebami.

Tabela iVigo EPK PRO

VPRAŠAJTE NAS

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. Več o politiki zasebnosti .