iVigo EHR PRO - kopalniški radiatorji

Električni sušilniki in grelniki VIGO predstavljajo odlično in varno rešitev za vaš dom, službene prostore ali montažne objekte. Grelniki z različnimi močmi delovanja zagotavljajo rešitev sušenja in gretja kopalnic, kuhinj, prehodov in vseh ostalih prostorov. VIGO EHR PRO grelniki so samostojne enote, popolnoma neodvisne od centralnega ogrevalnega sistema, kar zagotavlja njihovo uporabo v vseh letnih časih.

  • Trgovina - EHR PRO

    VIGO EHR PRO – BELI

    229,00 269,00 

SUŠENJE IN OGREVANJE

VIGO EHR PRO so izdelki primarno namenjeni sušenju brisač in vseh ostalih tkanin, s toploto ki jo oddajajo pa predstavljajo tudi učinkovito rešitev ogrevanja prostorov. V primerjavi z ostalimi sušilniki brisač grelnik VIGO EHR PRO posuši vse vrste tekstila ne da bi ga obrabil.

OPTIMALNA POTREBA PO PROSTORU ZA MONTAŽO

Z sušilnikom in grelnikom VIGO boste optimalno izkoristili prostor namenjen obešanju in sušenju brisač ter hkrati ogrevanju prostora. Grelnik omogoča sušenje in ogrevanje s štirimi različnimi stopnjami, pričvrstite pa ga enostavno na steno.

OMOGOČA VEČJO HIGIENO

VIGO sušilniki so varni in primerni za vse vlažne prostore. V vseh letnih časih ostajajo vaše brisače in halje vlažne, kar povzroča nastanek bakterij in glivic – z VIGO sušilnikom pa se tem nadlogam izognete.

ŠTIRI RAVNI DELOVANJA

VIGO sušilniki imajo enostavno krmilno enoto, ki omogoča štiri ravni delovanja – izbira moči predstavlja moč delovanja grelnika in posledično porabo električne energije.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Stroški ogrevalnih sistemov so sestavljeni iz stroškov naprav in stroškov montaže. Slednji so pri sušilnikih VIGO nični, saj lahko izdelek VIGO EHR PRO enostavno namestite sami v 20 minutah, z uporabo priloženega namestitvenega kompleta.

PRILAGODLJIV ZAMIK IZKLOPA

VIGO EHR PRO grelniki omogočajo prilagodljiv zamik izklopa ogrevanja za obdobje 1-4 ur.

Tabela iVigo EHR PRO

Video predstavitev

Vigo EHR PRO

VPRAŠAJTE NAS

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. Več o politiki zasebnosti .