DIZAJNERSKI RADIATORJI

Dizajnerski radiatorji linije Glamox so dizajnirani v enem izmed vodilnih norveških oblikovalskih podjetij Hareide Designmill, kjer so osredotočeni zlasti na ekološki design. V največji možni meri so uporabljeni tehnološko obnovljivi, reciklirni in biorazgradljivi materiali, zato večino Glamoxovih linij upravičeno uvrščamo med dizajnerske radiatorje.

Dizajnerski radiatorji linije Glamox H30, ki so leta 2008 prejeli tudi nagrado imajo serijsko že vgrajen najsodobnejši digitalni termostat.

Linija Glamox H40 se odlikuje s čisto in minimalistično obliko v beli, srebri ali črni barvi, kjer se izdelki zlijejo z vsakim prostorom. Glamox H60 z atraktivno stekleno površino v beli ali globoko črni barvi z visokim sijajem odlično dopolnjuje moderne prostore, tako stanovanj, kot tudi ostalih ambientov, poslovnih prostorov, galerij, … Pri obeh linijah H40 in H60 lahko izbirate med digitalnim in WiFi termostatom.

Dizajnerski radiatorji linije Radialight pa so modeli Radialight ICON, ki je med vsemi izdelki edini vertikalni hibridni električni radiator, ki ima vgrajeno tudi ambientalno LED osvetlitev prostora, ter kopalniški hibridni radiator Radialight DEVA, kjer lahko zaradi izbire med različnimi barvami z njim opremite kateri koli kopalnico.

IZBERITE VAŠ DIZAJNERSKI RADIATOR: