DIZAJNERSKI RADIATORJI

Dizajnerski radiatorji linije Glamox so dizajnirani v enem izmed vodilnih norveških oblikovalskih podjetij Hareide Designmill, kjer so osredotočeni zlasti na ekološki design. V največji možni meri so uporabljeni tehnološko obnovljivi, reciklirni in biorazgradljivi materiali, zato večino Glamoxovih linij upravičeno uvrščamo med dizajnerske radiatorje.

Dizajnerski radiatorji linije Glamox H30, ki so leta 2008 prejeli tudi nagrado, nudijo zanimivo paleto barv – izbirate lahko med belo, srebrno, črno in rdečo barvo, ki prostoru dajejo kreativni barvni kontrast. Izdelki linije H30 imajo serijsko že vgrajen najsodobnejši digitalni termostat.

Linija Glamox H40 se odlikuje s čisto in minimalistično obliko v beli barvi in se zlije skoraj z vsakim prostorom. Glamox H60 z atraktivno stekleno površino v beli ali globoko črni barvi z visokim sijajem odlično dopolnjuje moderne prostore, tako stanovanj, kot tudi ostalih ambientov, poslovnih prostorov, galerij, … Pri obeh linijah H40 in H60 lahko izbirate med digitalnim in WiFi termostatom.

Dizajnerski radiatorji linije Vigo pa so modeli Vigo EPK v inox izvedbi, ki so odlična izbira za trendovski industrijski videz ambientov in v imitaciji lesa, ki je zanimiva izbira za podeželske in rustikalne interierje. So odlična izbira za dogrevanje.

IZBERITE VAŠ DIZAJNERSKI RADIATOR: