ELEKTRIČNI KOPALNIŠKI RADIATORJI

Električni radiatorji za kopalnico imajo oznako IP24, kar pomeni, da so neobčutljivi na vlago in škropljenje. Električni kopalniški radiatorji so lahko v funkciji samostojnega ogrevanja ali pa samo dopolnjujejo že obstoječe ogrevalne sisteme, zlasti v prehodnem obdobju, ko npr. glavni centralni ogrevalni sistem še ni vključen.

V programu Glamox med električne radiatorje primerne za kopalnice uvrščamo liniji Glamox H40 v beli barvi in Glamox H60 s stekleno površino v beli ali trendovski črni barvi z visokim sijajem. Pri obeh linijah lahko izbirate med najsodobnejšim digitalnim termostatom ali WiFi termostatom. Električni radiatorji Glamox se še posebej lepo vključujejo v sodobne kopalniške ambiente, so popolnoma neslišni in varni za otroke in živali. Pri uporabi kopalniških radiatorjev Glamox pa moramo paziti, da jih ne prekrivamo z brisačami ali ostalimi tkaninami.

Vigo pa je posebej za kopalnice razvil linijo Vigo EHR v obliki električnih kopalniških lestev, ki so v funkciji tako sušilnika brisač, kot kopalniškega grelnika. Grelniki so samostojne enote, popolnoma neodvisne od centralnega ogrevalnega sistema, kar zagotavlja njihovo uporabo v vseh letnih časih. Primerni so za uporabo doma, kot tudi v kuhinji, poslovnih prostorih, prehodih in vseh ostalih prostorih. Kopalniški grelniki in sušilniki Vigo EHR so na voljo v treh velikostih glede na moč. Barve so bela ali inox, lahko pa so tudi v kromirani različici, kjer lahko izbirate med sušilnikom z ravnimi ali ukrivljenimi prečkami.

IZBERITE VAŠ ELEKTRIČNI RADIATOR ZA KOPALNICO: